Внаслідок ракетного удару РФ по Дніпру загинули дружина та 14-річна донька поліцейського (Відео)

Уночі росіяни атакували місто Дніпро. Внаслідок ракетних ударів частково зруйновано двоповерховий житловий будинок. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки і одна з найважливіших лікарень України – лікарня ім. Мечникова.

Як повідомили у ДСНС, уночі з-під завалу двоповерхового житлового будинку рятувальники дістали трьох загиблих. Ще одну жінку вдалося врятувати. Її дістали із зруйнованого будинку та передали медикам.

Сьогодні зранку в Нацполіції повідомили, що від влучання російської ракети житлова будівля на вісім квартир була зруйнована вщент. Серед тих, хто опинився під завалами, був сам поліцейський та вся його родина. Чоловіка та молодшу доньку вдалося врятувати. Дівчинку госпіталізували, а поліцейський, попри отриману контузію й травми, залишався на місці ракетного удару та допомагав розбирати завали і шукати вцілілих. На жаль, дива не сталося. Під час пошукової операції рятувальники дістали дружину та 14-річну доньку поліцейського без ознак життя.

Загалом у Дніпрі загинуло 4 людей, ще 20 поранені.

Молодшу доньку слідчого вдалося врятувати. Національна поліція висловлює глибокі співчуття колезі з приводу втрати рідних.

Від влучання російської ракети житлова будівля на вісім квартир була зруйнована вщент. Загалом у Дніпрі загинуло 4 людей, ще 20 поранені. Серед тих, хто опинився під завалами, був сам поліцейський та вся його родина. Чоловіка та молодшу доньку вдалося врятувати. Дівчинку госпіталізували, а поліцейський, попри отриману контузію й травми, залишався на місці ракетного удару та допомагав з розбором завалів, шукаючи вцілілих.

На жаль, дива не сталося. Під час пошукової операції рятувальники дістали дружину та 14-річну доньку поліцейського без ознак життя.

Вся поліцейська родина висловлює глибокі співчуття колезі. Розділяємо горе сім’ї, рідних та близьких. Сумуємо разом з вами…

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии