Військових РФ зупинили у “сірій зоні” — керівник Харківського гарнізону

Наразі на півночі Харківської області війська РФ вдалося зупинити в “сірій зоні”. Як повідомив начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник із позивним “Марсель”, це райони населених пунктів Стрілеча, Пильне, Борисівка, Олійнікове та Огірцеве, де тривають запеклі бої з ворожою піхотою та технікою.

Загалом за добу українські захисники відбили на Слобажанському напрямку 9 атак в районах населених пунктів Стрілеча, Красне, Мороховець, Олійникове, Лук’янці, Огірцеве, Гатище та Плетенівка. Також контрударні заходи продовжуються по напрямку Липців і Вовчанська. Є рішення ще більше посилити українські Сили оборони.

Росіяни запустили ІПСО про початок наступу на Харків — Центр протидії дезінформації

На Куп’янському напрямку протягом доби українські оборонці відбили 13 атак в районах населених пунктів Синьківка, Берестове і Стельмахівка. Ворог продовжує наступальні дії, використовуючи авіацію для підтримки, але зазнає серйозних втрат та успіху у поставлених перед ним задач не має.

“В обох випадках ситуація знаходиться під контролем. Українське військово-політичне командування, а також підрозділи на зазначених ділянках фронту, роблять все для того, щоб російські окупанти зазнали невдачі у своїх чергових кровожерливих намірах”, – зазначив Сергій Мельник.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии