Уночі п’яний водій влаштував ДТП у Харкові

Учора, 19 вересня, близько 23:00, патрульні отримали виклик про ДТП на Салтівці. Поліцейські оперативно прибули на місце та встановили, що водій автомобіля Peugeot зіткнувся з іншим авто на вулиці Бучми, після чого поїхав з місця. Про це повідомили у пресслужбі Управління патрульної поліції регіону.

Інспектори передали опис автомобіля у радіоефір та розпочали пошук. Як результат, на вулиці Нескорених, поліцейські помітили схоже авто, у якого були характерні пошкодження.

Під час спілкування патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він відмовився. Також, при перевірці документів з’ясувалося, що чоловік не отримував посвідчення водія відповідної категорії.

Патрульні відсторонили чоловіка від керування та склали на нього три адміністративні протоколи (за порушення ПДР, що призвело до ДТП, за залишення місця ДТП і відмову від огляду на стан сп’яніння) та адміністративну постанову за управління транспортним засобом без права керування. Надалі адміністративні матеріали передадуть до суду.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии