Українська футбольна збірна у Лізі Націй 2024-2025

Збірна України продовжує змагання за вихід до Дивізіону A у рамках Ліги Націй. На цей час синьо-жовті входять до групи B1 і борються з гідними суперниками – 7 вересня українська збірна завершила матч проти Албанії з рахунком 1:2, а 10 вересня команда Реброва зіграє проти Чехії. Після закінчення футбольного турніру, аутсайдер групи автоматично опиниться в Дивізіоні C. Поки що публіка може спостерігати лише за стартовим етапом та робити ставки на майбутніх переможців. У розписі більшості букмекерських контор уже можна зустріти домашні поєдинки, заплановані на жовтень – 11:10 відбудеться протистояння України з Грузією, 14:10 – матч проти Чехії. Обидві ігри проведуть у Польщі – перший матч буде організовано у Познані, другий – у Вроцлаві.

Як пройшов поєдинок Україна-Албанія?

У першому турі Україна програла балканській збірній із рахунком 1:2. Попри те, що з перших хвилин підопічні Реброва контролювали хід гри, до середини першого тайму Лачі пробив м’яч повз дальню штангу. Перед перервою Аслані та Лачі втратили ще дві можливості забити гол, проте на 54-й хвилині албанцям все ж таки вдалося отримати бал на свою користь. 

Автором єдиного голу для української збірної став Юхим Конопля – правий захисник. Інші два м’ячі були забиті Ясиром Асані та Ардіаном Ісмаїлі. Останній поділився своїми враженнями від протистояння одразу після матчу, назвавши перемогу над Україною «особливою», оскільки збірній Албанії вперше вдалося обіграти синьо-жовтих. Пізніше балканські футболісти протистоятимуть Грузії – вони зустрінуться у другому турі. На думку букмекерів, Албанія стане лідером і в цьому поєдинку, оскільки коефіцієнт на її перемогу дорівнює 2,60, на «нічию» – 3:35.

Попри спроби збірної України відігратися, матч все ж таки завершився перемогою опонента. На післяматчевій прес-конференції тренер команди Сергій Ребров заявив, що Албанія була дуже сильним суперником і організовано оборонялася, не даючи простору.

Майбутні матчі

10 вересня відбудеться матч із Чехією – він стане ще однією можливістю для України отримати додаткові бали. Згідно з прогнозами букмекерів, синьо-жовті можуть перемогти – на думку аудиторії, українська збірна завершить гру з рахунком 2:1 на свою користь. Коефіцієнт на перемогу команди Реброва дорівнює 3:20, на нічию – 3:45, на виграш Чехії – 2:33. За словами Андрея Рубана, оглядача розділу букмекери на сайті Meta, Україна здатна без проблем вийти у плей-офф. Про це свідчать усі статистики відомих букмекерських контор.

Теги:

Комментарии