У Вовчанську триває багатогодинний бій

На Харківському напрямку від початку доби триває бій в районі Вовчанська. Як повідомили у Генштабі ЗСУ, ситуація контрольована. Українські захисники продовжують заходи щодо посилення переднього краю оборони.

За уточненими даними, протягом минулої доби на цьому напрямку ворог втратив 127 осіб, з них 41 – убиті. Крім того, Сили оборони знищили танк, чотири артилерійські системи, 15 БпЛА, 15 автомобілів та 6 одиниць спецтехніки. Уражено два склади з боєприпасами та 21 укриття особового складу.

На Лиманському напрямку, в Серебрянському лісі, ЗСУ відбили оодну атаку окупантів. Водночас, тривають бойові дії в районах Невського та Серебрянського лісництва. На Сіверському напрямку за сьогодні відбулося три бойових зіткнення: дві атаки відбито в районі Верхньокам’янського, триває бій біля села Виїмка.

На Краматорському напрямку ситуація напружена – від початку доби тривають 5 бойових зіткнень в районах Андріївки та Кліщіївки. Противник успіху не має. На Торецькому напрямку окупанти безуспішно намагаються наблизитися до українських позицій у районі Білої Гори. Триває бій.

На Покровському напрямку противник здійснює спроби просунутись в районах Новоолександрівки, Новоселівки Першої та Сокола. Одну атаку відбито, іще 5 – тривають. Ситуація контрольована.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии