У Вовчанську росіяни продовжують штурмові дії у кварталі багатоповерхової забудови

На Харківському напрямку обстановка суттєвих змін не зазнала, Сили оборони України продовжують виконувати бойові завдання.

Як повідомили в ОТУ “Харків”, у районі населеного пункту Глибоке противник здійснює заведення особового складу 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії з метою поповнення втрат.
У районі населеного пункту Стариця ворог провів заміну бойової охорони на позиціях та провів евакуаційні заходи.

У Вовчанську окупанти продовжують штурмові дії у кварталі багатоповерхової забудови, відмічено облаштування нових точок евакуації особового складу підрозділів 138-ї окремої мотострілецької бригади 6-го армійського корпусу.

Протягом минулої доби відбулося 3 бойових зіткненя. Також ворог завдав 1 авіаудар, використавши 2 КАБи в районі населеного пункту Малі Проходи. Окупанти завдали 34 удари дронами-камікадзе та 384 рази обстріляли позиції Сил оборони України.

Від початку цієї доби триває 4 бойових зіткнення в районі Вовчанська.

Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Втрати ворога за минулу добу Харківському напрямку склали 71 особа вбитими і пораненими. Також ворог втратив знищеними та пошкодженими 30 одиниць озброєння та військової техніки, знищено 90 укриттів особового складу противника і 2 місця зберігання боєкомплекту.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии