У районі Глибокого на Харківщині росіяни привели свої підрозділи у підвищену бойову готовність — ОТУ “Харків”

Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається без змін. Сили оборони України продовжують рішуче протидіяти спробам російських окупантів просунутися в глибину території України, спрямовують зусилля на зрив виконання загарбниками планів наступу. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні “Харків”.

У районі населеного пункту Глибоке противник привів передові підрозділи у підвищену бойову готовність, зосередив основну увагу на відстеженні та спробах ураження БпЛА Сил оборони України.

Поблизу Лукʼянців у звʼязку з пожежею на позиціях противника ускладнилося проведення заходів логістичного забезпечення та евакуації втрат. В підрозділах 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу є випадки відмов особового складу від виконання завдань.

У Вовчанську противник продовжує штурмові дії у районі багатоповерхової забудови. Веде повітряну розвідку, налагоджує систему зв’язку.

Протягом минулої доби відбулося 4 бойових зіткнення. Російські окупанти завдали 5 авіаційних ударів з використанням двох КАБів та завдали 21 удар дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 372 рази. Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення у районі Вовчанська.

Втрати ворога за минулу добу склали 74 особи вбитими та пораненими.

Також на Харківському напрямку українські захисники знищили або пошкодили 84 одиниці озброєння та військової техніки, рознесли 57 укриттів та 3 місця зберігання боєприпасів.

Сили оборони України контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії рф.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии