У Харкові продовжуються аварійно-рятувальні роботи у 12-поверхівці: з-під завалів дістали жертву

Рятувальники деблокували на 9-му поверсі будинку тіло загиблої особи. Ідентифікація наразі неможлива: тіло майже повністю згоріло. Буде призначена ДНК-експертиза.

Ймовірно, це 94-річна жінка, яка вважалась безвісти зниклою після влучання російської авіабомби у будинок.

В результаті влучання у житлову 12-поверхівку сталися руйнації конструкцій та пожежа в квартирах на 3 поверсі, а також між 9 та 12 поверхами. Її загальна площа склала 600 кв. м. Про це повідломили у пресслужбі облуправління ДСНС.

Учора ввечері пожежу в будинку загасили. З-під завалів квартири на 9-му поверсі рятувальники деблокували тіло загиблої людини. За інформацією Харківської облпрокуратури, загиблу людину ідентифікують за ДНК-експертизою, оскільки тіло майже повністю згоріло. Ймовірно, це 94-річна жінка, яка вважалась безвісти зниклою після влучання російської авіабомби у будинок.

Наразі кількість постраждалих зросла до 43. Серед поранених четверо дітей: троє хлопчиків віком 1, 12 та 13 років та 4-річна дівчинка. Загалом пошкоджено 7 багатоквартирних будинків, 20 автомобілів. Роботи з розбору завалів тривають.

За попередніми даними, удар по Харкову росіяни завдали з літака СУ-34 керованою авіаційною бомбою ФАБ-250 з УМПК з населеного пункту томарівка бєлгородської області рф.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии