У Харкові поновили ліцензію приватній школі Бойка

Одній із найбільших приватних шкіл Харкова призупиняли дію ліцензії на два місяці через відсутність захисної споруди. Як повідомили Newsroom у пресслужбі Харківської ОВА, дирекція закладу направила до адміністрації гарантійний лист про проведення занять для дітей у форматі онлайн, після чого ліцензію поновили.

Проте, нам стало відомо, що «Авторська школа Бойка» працює не тільки онлайн, а й офлайн, і проводить набір на таке навчання.

Корепондент Newsroom під виглядом матері першокласника поцікавилася, чи можливо зараз стати учнем школи і відвідувати «живі» уроки. У закладі нам відповіли, що офлайн-уроки проводяться п’ять днів на тиждень, а після російського обстрілу школа змінила місце розташування.

«Ми переїхали і зараз знаходимося у процесі пошука приміщення, щоб нам усім було максимально зручно. Так що, можливо, будемо ще переїжджати», – повідомили в адміністрації школи. Також запевнили, що учні спускаються в укриття.

Натомість директор школи Бойка Олександр Макагон у коментрі Newsroom запевнив, що навчання проводиться поки що лише онлайн, а укриття будується.

Нагадаємо, що 23 червня війська РФ скинули авіабомбу на будівлю Авторської школи Бойка. На щастя, це був вихідний день. Згодом на Раді оборони області розглянули питання щодо зупинення ліцензії цьому навчально-виховному комплексу, оскільки він продовжував працювати у офлайн форматі, ігноруючи вимоги безпеки МОНу та профільних служб (дітей навчали в офлайн-форматі не в захисній споруді) і ліцензію зупинили.

Комментарии