У Харкові піймали молодика, який підпалював автомобілі українських військових

У Харкові затримали 18-річного молодика, який вночі 26 липня на вулиці Чеботарській підпалив автомобіль «Land Rover Range Rover». Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, вибір підозрюваного був не випадковим: камуфляжний колір автівки навів його на думку, що машина належить українському військовослужбовцю.

Зловмисник підпалив авто за допомогою пляшки з легкозаймистою сумішшю, яку приготував заздалегідь — машина вигоріла вщент. Після цього палій втік з місця злочину, однак правоохоронці оперативно викрили і затримали його.

У Харкові невідомий намагався підпалити військкомат

Встановлено, що підозрюваний, маючи на меті заробити грошей, відгукнувся на оголошення із завданням вишукувати автомобілі українських захисників та знищувати їх. За успішно виконане завдання молодик отримав 40 тисяч гривень — втім, ця сума в декілька разів менше, ніж обіцяли «роботодавці».

Наразі правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до вчинення аналогічних злочинів, а також намагаються встановита «кураторів», — ймовірно, з рф, — на замовлення яких молодик вчиняв підпали.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии