У Харкові п’яний водій пропонував патрульним $2 000

У неділю, 15 вересня, близько 22:00, на вулиці Вернадського патрульні зупинили автомобіль Mazda за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він погодився.

Огляд на стан сп’яніння чоловік пройшов за допомогою приладу “Драгер”, результат якого склав 2.45 проміле. З результатом огляду водій погодився.

Як повідомили у пресслужбі Управління патрульної поліції регіону, за не притягнення до відповідальності чоловік запропонував інспекторам 2 000 доларів. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди чоловік не реагував. Тоді для поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Патрульні відсторонили чоловіка від керування та склали на нього адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та адміністративну постанову за ч. 1 ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, невиконання сигналів регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии