У Харкові арештували студента-першокурсника, який відкрив стрілянину і поранив ножем трьох людей

У неділю, 21 липня близько 21:00 19-річний харківʼянин у нетверезому стані перебував разом зі своїми друзями на вулиці Гвардійців Широнінців у Харкові. Аби повеселитись, він вистрілив у повітря зі стартового пістолета. Мешканці будинків, перехожі, маленькі діти злякались.

До хулігана підійшов небайдужий 50-річний чоловік та попросив припинити стрілянину. Зловмисник почав махати руками перед обличчям чоловіка та лаятись нецензурними словами. В цей час до них підбігла 40-річна жінка, яка теж намагалась заспокоїти правопорушника. Проте він розлютився ще більше та вдарив жінку ножем по руці.

Чоловік, намагаючись зупинити злочинні дії юнака, повалив його землю, але той почав хаотично наносити йому удари ножем по тілу. У цей час до них підбігла 43-річна жінка. Від зловмисника вона теж отримала ножове поранення.

Скоординованими діями правоохоронців молодика затримали. Як повідомили у відділі комунікації полції регіону, підозрюваному обрал запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застави.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии