У Харківському ОТЦК відреагували на відео конфлікту з людьми у військовій формі

У соціальних мережах опублікували відео, на якому зафіксована конфліктна ситуація між невідомими громадянами і людьми у військовій формі, яка сталася у Харкові у невстановлений час. У коментарях до відео стверджується, що стороною конфлікту є «працівники ТЦК». При тому автор відео акцентує саме на побитті представниками ТЦК громадянина, який нібито вже і так постраждав внаслідок ворожих обстрілів.

Однак у Харківському обласному ТЦК та СП заявили, що військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Харківщини жодного відношення до цих подій не мають, а зафіксована на відео автомобільна техніка на обліку у ТЦК міста Харкова та області не перебуває.

«Відео, що поширюють у мережі – відвертий наклеп і свідома дискредитація територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та перешкоджання виконанню покладених на них завдань. Звертаємо увагу, що це не перший і далеко не єдиний випадок, коли до сумнівних відео, фотографій та дописів окремі автори цифрового контенту намагаються «прив’язати» ТЦК та СП», – заявили в Харківському ОТЦК.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии