У харківській лікарні оновлять укриття за 60 мільйонів гривень

Департамент з благоустрою, відбудови та реконструкції Харківської міськради оголосив тендер на ремонт укриття на території 17-ї лікарні. Очікувана вартість закупівлі складає 63 мільйони гривень. Про це стало відомо з сайту “ProZorro”, поінформували в Харківському антикорупційному центрі.

Захисна споруда знаходиться в терапевтичному корпусі, має два входи і один аварійний вихід. Проєктом передбачено незначне перепланування існуючих приміщень сховища з урахування потреб маломобільних груп населення, з максимальним збереженням існуючих стін та перегородок, з повною заміною внутрішнього опорядження приміщень сховища. Приміщення буде забезпечене устаткуванням, меблями та інвентарем, операційна – лікувальними газами.

У Харкові побудують ще одну підземну школу

Згідно з проєктом, планується оновити інженерні мережі: водопостачання з установкою резервних баків, каналізацією, опаленням, вентиляцією, системою зв’язку, електропостачанням з встановленням додаткового дизельного генератора, системою газового пожежогасіння, системою передачі тривожних повідомлень, пожежною сигналізацією та сповіщенням про пожежу. Роботи планують виконати до кінця 2025 року.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии