Тіло двомісячної дівчинки знайшли біля місця підриву авто на російській міні під Харковом

Вибуховою хвилею немовля відкинуло на 15 метрів від матері, яка теж загинула. Про це розповів начальник слідчого управлінння поліції Харківщини Сергій Болвінов.

Пошуки дитини тривали від учора. Першими територію прочісували вибухотехніки. Загинули одразу шестеро людей з однієї родини, зокрема, п’ятирічний хлопчик.

“Харківська сім’я поверталася з дачі додому – на ґрунтовій дорозі в лісі їхня машина підірвалася на ворожій міні. Чоловік віз в “Жигулях” свою сестру з двома її дорослими дітьми та двома маленькими онуками. Водій вирішив скоротити дорогу від садового товариства до міста та неподалік окружної дороги звернув до лісу. Все сталося неподалік Циркунів, біля міського цвинтаря. Автівка підірвалася на ворожій, попередньо, протитанковій російській міні ТМ-62П і загорілася. Вибух був такої сили, що людей розкидало з автомобіля в різні боки. Тіло старшого хлопчика сильно обгоріло, його дядька довелося збирати по фрагментах”, – розказав Сергій Болвінов.

Під Харковом 7-річний хлопчик травмувався від вибуху міни

Для ідентифікації загиблих проведуть аналіз ДНК. Слідчо-оперативна група продовжує роботу на місці події.

Поліцейський закликав мешканців Харківщини відмовитися від прогулянок у лісі і їздити лише по перевірених великих асфальтованих дорогах на деокупованих територіях. 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии