Ситуація на Харківському напрямку залишається складною — ОТУ “Харків”

Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

У районі Глибокого спостерігається нестача води та провізії на передових позиціях 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії рф. У зв’язку із значними втратами серед особового складу цього підрозділу відмічаються випадки дезертирства.

Неподалік Лукʼянців противник здійснює заходи підготовки до штурмових дій.

У Вовчанську росіяни продовжують штурмові дії в районі багатоповерхової забудови, здійснюють повітряну розвідку з метою виявлення підрозділів Сил оборони України. Проводить заходи щодо відновлення боєздатності штурмових груп.

У районі Тихого окупанти посилили підрозділи передових позицій 136-ї окремої мотострілецької бригади 58-ї армії.

Протягом минулої доби відбулося 4 бойових зіткнення. Російські окупанти завдали 2 авіаудари з використанням 5 КАБів та 40 ударів дронами-камікадзе. Усього за добу позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 394 рази.

Втрати ворога склали 73 особи вбитими та пораненими. Також на Харківському напрямку українські військові знищили або пошкодили 66 одиниць озброєння та військової техніки росіян, розбили 38 ворожих укриттів, 2 місця зберігання боєприпасів і 2 стартових майданчики запуску БпЛА.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии