Ситуація на Харківському напрямку: росіяни готуються наступати біля Лукʼянців і перегруповуються у Вовчанську

Протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося 10 бойових зіткнень. Бої точилися, в районах населених пунктів Вовчанськ, Тихе та Глибоке. В районі Глибокого ворог застосував засоби РЕБ та здійснював детальну розвідку місцевості з використанням БпЛА. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

У районі села Лукʼянці Харківського району окупанти планують відновити наступальні дії штурмовими групами 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу. У Вовчанську відмічене поодиноке переміщення особового складу з метою перегрупування штурмових груп.

Росіяни нанесли в напрямку українських позицій 1 ракетний удар і 22 авіаудари (36 КАБт).
Також ворог завдав 37 ударів дронами-камікадзе та здійснив 436 обстрілів позицій Сил оборони України.

Сьогодні ворог поновив атаки. Станом на ранок відбулося 7 бойових зіткнень, з них 5 ще тривають. Українські війська продовжують заходи з посилення стійкості оборони.

Втрати противника за минулу добу склали 116 осіб вбитими та пораненими. Також росіяни втратили 42 одиниці озброєння та військової техніки. Українські захисники вразили тиловий пункт управління 3-го мотострілецького батальйону 7-го мотострілецького полку 11 армійського корпусу, знищили 60 укриттів особового складу, 1 стартовий майданчик БпЛА і 1 пункт зберігання боєприпасів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии