Росіяни знову обстріляли харківський екопарк: є загиблі тварини (Відео)

У суботу, 22 червня, війська РФ знову поцілили по “Фельдман Екопарку”. Внаслідок влучання двох керованих авіабомб сталися пожежі.

“Ми розуміли, що це може статися, вже більше місяця займаємося евакуацією наших тварин до безпечніших регіонів, але без жертв серед них все одно не обійшлося. Удари прийшлися в ту частину парку, яка останні півтора роки перебувала в стадії реконструкції та не працювала – відреставрований розплідник для мам та малюків, великий склад із зерном та сіном, десятки вольєрів для собак нашого “Доброго дому”… На щастя, ні людей, ні тварин на цій території не було. Але лані та олені дуже лякаються й гинуть, навіть не потрапляючи під прямі удари, тож у нас, на жаль, знову є втрати”, – повідомили у пресслужбі екопарку.

“Це дуже важко. Майже два роки ми по крихтах відновлювали все те, що було знищено в перші півроку повномасштабного вторгнення. Відбудували вже дуже багато, повернули додому частину тварин. І тепер повернулися до того ж: вивозимо наших вихованців та підраховуємо втрати. Але ворогові нас все одно не зламати. Роблячи крок назад, ми ні секунди не сумніваємося, що перемога буде за нами й ми усе відновимо. Наш Екопарк, наш Харків та нашу Україну. Інакше просто не може бути”, – йдеться у повідомленні.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии