Росіяни вбили трьох членів однієї родини у Харківській області

Менше ніж за добу росіяни вбили чотирьох мирних мешканців Борівської громади Ізюмського району. Про це повідомили у Борівській селищній раді.

Так, учора, 9 серпня, росіяни атакували з РСЗВ село Ізюмське. Внаслідок обстрілу на своєму подвір’ї від отриманих поранень загинув на місці 75-річний місцевий житель Леонід Іванович Морозов. У рідному селі Леоніда Івановича знали як майстра з золотими руками, хорошого господаря і просто добру, чуйну людину.

Сьогодні близько 3:30 збройні сили рф вдарили по селищу Першотравневе. Внаслідок ворожого влучання в житловий будинок загинули місцеві жителі з однієї родини, які перебували всередині: 80-річна Шаркунова Галина Федорівна та її 24-річний онук Шаркунов Владислав Володимирович загинули на місці. Син Галини Федорівни, 58-річний Шаркунов Анатолій Віталійович помер у лікарні від отриманих поранень.

“Від усієї Борівської громади висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Розділяємо біль втрати. Віримо, що російські вбивці отримають відплату за свої злочини і обов’язково будуть покарані”, – зазначили у селищній раді.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии