Росіяни продовжують штурмувати Вовчанськ на Харківщині й обстріляли місто з “Солнцепьока”

На Харківському напрямку війська рф продовжують тиснути на всіх активних ділянках фронту, але успіху не мають. Підрозділи Сил оборони надійно утримують займані позиції. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

В районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодиноке переміщення особового складу 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії з метою евакуації санітарних втрат та логістичного забезпечення підрозділів на передових позиціях.

У Вовчанську противник продовжує штурмові дії в районі багатоповерхової забудови, здійснює повітряну розвідку з метою виявлення підрозділів Сил оборони України. Застосував важку вогнеметну систему ТОС-1А “Солнцепьок” по місту.

В районі населеного пункту Тихе противник здійснює переміщення малими групами з метою поповнення поточних втрат. Відмічаються випадки відмови особового складу виконувати поставлені завдання.

Протягом минулої доби відбулося 2 бойових зіткнення. Російські окупанти завдали по українським позиціям 2 авіаудари з використанням 2 КАБів та 2 некерованих авіаційних ракет, а також 37 ударів дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 422 рази. Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення у районі Вовчанська.

Втрати ворога на Харківському напрямку за минулу добу склали 121 особа вбитими і пораненими. Також українські військові знищенили або пошкодили 66 одиниць озброєння та військової техніки росіян, рознесли 67 укриттів і 1 стартовий майданчик запуску БпЛА.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии