Росіяни продовжують штурми у Вовчанську на Харківщині і поповнюють свої сили

Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається напруженою та характеризується підвищеною активністю противника. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні «Харків».

В районі населеного пункту Глибоке підрозділи 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії рф приведені в підвищену бойову готовність, проводять інженерну розвідку маршрутів висування з метою активізації штурмових дій.

Поблизу Лукʼянців ворог здійснив евакуаційні заходи, провів логістичне забезпечення на передових позиціях 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу.

У Вовчанську противник продовжує штурмові дії у районі багатоповерхової забудови, теде повітряну розвідку районів міста з метою виявлення підрозділів Сил оборони. Також росіяни поповнили поточний некомплект штурмових груп.

Протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося 7 бойових зіткнень. Російські окупанти також завдали 2 авіаудари з використанням 4-х КАБів та завдали 29 ударів дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 420 разів. Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення у районі Вовчанська.

Втрати ворога за минулу добу склали 75 осіб вбитими та пораненими. Також на Харківському напрямку напрямку українські захисники знищили або вивели з ладу 65 одиниць озброєння та військової техніки, знищили 63 укриття противника, 1 місце зберігання боєприпасів і 1 стартову позицію для запуску БпЛА.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии