На Харківщині росіяни перегрупували штурмові групи у Вовчанську та посилили позиції в районі Глибокого

Окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони України на Харківському напрямку.

Як повідомили в ОТУ “Харків”, у Вовчанську ворог перегрупував штурмові групи, та провів заходи логістичного забезпечення, основну увагу зосереджує на утриманні займаних рубежів. З напрямку Шебекина (рф) ворог застосував РСЗВ по району Вовчанських Хуторів та важку вогнеметну систему ТОС-1А по Вовчанську.

У районі населеного пункту Глибоке війська рф здійснюють підготовку до наступальних дій, посилили передові позиції особовим складом.

На Харківському напрямку новий “антирекорд” за кількістю обстрілів: понад 500 за добу

Протягом минулої доби відбулося 3 бойових зіткнення. Також ворог завдав 1 ракетний удар. Тактичну авіацію на Харківському напрямку противник не застосовував. Окупанти завдали 33 удари дронами-камікадзе та 503 рази обстріляли позиції українських оборонців. Від початку цієї доби триває одне бойове зіткнення в районі Вовчанська.

Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Втрати росіян за минулу добу на Харківському напрямку склали 152 особи вбитими і пораненими. Ворог втратив знищеними та пошкодженими 42 одиниці озброєння та військової техніки. Також українські військові знищили 48 укриттів особового складу противника.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии