Росіяни обстріяляли позиції Сил оборони на Харківському напрямку 440 разів за добу

Минулої доби оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні “Харків”.

У районі населеного пункту Глибоке противник основну увагу зосередив на відновленні боєздатності підрозділів 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії на передових позиціях.

Неподалік Лукʼянців ворог проводить інженерну розвідку маршрутів висування. Також основну увагу зосередив на протидії БпЛА Сил оборони України.

У Вовчанську окупанти продовжують штурмові дії в районі багатоповерхової забудови, здійснюють повітряну розвідку з метою виявлення підрозділів Сил оборони України. Проводять заходи щодо відновлення боєздатності підрозділів 82-го мотострілецького полку 69-ї мотострілецької дивізії та 4-ї добровольчої розвідувальної-штурмової бригади.

В районі населеного пункту Тихе окупанти провели евакуацію санітарних втрат з передових позицій 136-ї окремої мотострілецької бригади 58-ї армії.

Протягом минулої доби відбулося три бойових зіткнення. Російські окупанти також завдали авіаудар з використанням двох КАБів, здійснили 32 удари дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 440 разів.

Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Втрати ворога за минулу добу на Харківському напрямку склали 130 осіб вбитими та пораненими. Також українські оборонці знищили або пошкодили 78 одиниць озброєння та військової техніки, рознесли 55 укриттів ворога та 1 місце зберігання боєприпасів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии