Росіяни намагаються розширити зону контролю у Вовчанську

Російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони України на Харківському напрямку. Як повідомили в ОТУ “Харків”, у Вовчанську ворог переміщує особовий склад, веде наступальні дії з метою розширення зони контролю у північній та центральній частинах міста, застосував важку вогнеметну систему ТОС-1А з району населеного пункту Шебекино (рф).

У районі Глибокого противник здійснює заходи логістичного забезпечення, провів розподіл та розосередження особового складу по бойовим позиціям, активізував проведення повітряної розвідки за допомогою БпЛА.

Під час перегрупування окупантів у прикордонних районах рф поблизу населеного пункту Сотницький Козачок Сили оборони України нанесли вогневе ураження по особовому складу противника.

Протягом минулої доби відбулося 6 бойових зіткнень. Ворог завдав в напрямку українських позицій 6 авіаударів, використавши 6 КАБів та 11 некерованих авіаційних ракет. Окупанти також завдали 34 удари дронами-камікадзе та 468 разів обстріляли позиції Сил оборони України.

Протягом поточної доби відбулося 5 бойових зіткнень, 4 з яких ще тривають.

“Сили оборони України адекватно реагують на дії противника, на загрозливих напрямках посилюють підрозділи, що обороняються та продовжують нищити живу силу, озброєння та військову техніку російських окупантів”, – зазначили в ОТУ “Харків”.

Втрати росіян за минулу добу склали 105 осіб вбитими і пораненими. Також на Харківському напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 40 одиниць озброєння та військової техніки. Українські військові знищили 67 укриттів особового складу противника, 1 пункт зберігання боєприпасів, 1 стартовий майданчик БпЛА.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии