Росіяни готують нові підрозділи для атак у Вовчанську

Учора на Харківському напрямку відбулося 18 бойових зіткнень. Бої точилися біля Вовчанська і Глибокого. З початку поточної доби підрозділи Сил оборони відбили три ворожих атаки, одне боєзіткнення станом на ранок тривало. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

Зазначається, що росіяни намагаються провести перегрупування своїх підрозділів в районах Глибокого, Липців та у Вовчанську. Також здійснюють підготовку підрозділів 153 мсп 47 мсд та 1009 мсп 6А до атак у Вовчанську. Українські війська продовжують заходи з посилення стійкості оборони.

За добу ворог наніс в напрямку українських позицій 20 авіаударів (36 КАБів) в районах населених пунктів Вовчанськ, Липці, Ветеринарне, Борщове, Глибоке, Веселе та Білий Колодязь. Також окупанти завдали 37 ударів дронами-камікадзе та здійснили 379 обстрілів.

Українські військові в Харківській області знищили унікальну бойову машину (Відео)

Втрати росіян на Харківському напрямку за минулу добу склали 114 осіб вбитими та пораненими. Ще загарбники втратили 2 ББМ, 7 артсистем, 4 автомобіля, 3 одиниці спецтехніки і 27 БПЛА. Крім того, українці знищили 58 ворожих укриттів, 1 стартову позицію БПЛА та 1 пункт зберігання БК.

За даними Генштабу ЗСУ, на Куп’янському напрямку рашисти атакували вчора 5 разів. Сили оборони відбивали штурми противника біля Петропавлівки Харківської області та Стельмахівки на Луганщині.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии