Росіяни 13 разів за добу намагалися атакувати на Харківському напрямку

Протягом минулої доби на Харківському напрямку російські окупанти 13 разів намагалися атакувати позиції Сил оборони. Захисники рішучими діями зупинили всі спроби противника просунутися в глибину території України. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

У районі Глибокого противник здійснює переміщення особового складу, проводить евакуаційні заходи та заходи логістичного забезпечення.

У районі Стариці, Бугруватки й Огірцевого ворог проводить внутрішню ротацію бойових змін, здійснює накопичення особового складу на передових позиціях.

Бригада “Хартія” розбила танкову колону РФ під Харковом (Відео)

У Вовчанську окупанти продовжують вести повітряну розвідку. У центральній частині міста противник провів перегрупування штурмових груп 153-го танкового полку та 4-ї добровольчої штурмової бригади штурмові дії у кварталі багатоповерхової забудови з метою продовження штурмових дій.

В районі Тихого відмічено підготовку підрозділів 83-ї окремої десантно-штурмової бригади до проведення наступальних дій. По Вовчанським Хуторам противник завдав удар РСЗВ з території рф.

Протягом минулої доби відбулося 13 бойових зіткнень. Також ворог завдав 2 авіаудари, використавши 5 КАБів, і 37 ударів дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони російські окупанти обстріляли 402 рази.

Від початку цієї доби триває 3 бойових зіткнення у районах Вовчанська та Липців.

Втрати росіян за минулу добу на Харківському напрямку склали 141 особу вбитими і пораненими. Також ворог втратив 56 одиниць озброєння та військової техніки
Сили оборони України контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії РФ.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии