Програма кандидата Євгена Пивоварова від 175 округа

Нові цінності в новій Україні: програма мажоритарника від партії “Слуга Народу”

21 липня в Україні пройдуть позачергові вибори народних депутатів. До партії “Слуга Народу” кандидатів обирали за анкетами, які аналізували обласними організаціями. Кожен мав змогу долучитися до виборчого процесу, висуваючи власну кандидатуру. Команда президента зробила акцент на нових обличчях, які досі не були в політиці.

Кандидат Євген Павлович Пивоваров

За своєю важливістю, парламентські вибори можна порівняти з третім туром президентських. Якщо у перших двох народ обрав Президентом України людину, яка втілює собою його інтереси, то на парламентських виборах вирішується можливість дотримання обраного курсу, набір команди, що разом із президентом втілить у життя пропоновані рішення.

У 175 мажоритарному окрузі від команди президента, партії “Слуга Народу” висувається Пивоваров Євген Павлович. Він веде наукову і викладацьку діяльність, розробляє та впроваджує інновації на виробництві продуктів харчування, волонтерською просвітницькою діяльністю для вразливих категорій населення, робить вагомий внесок у здоровий спосіб життя дітей і молоді. Євген Павлович був нагороджений Державною премією України в галузі науки і техніки, багатьма грамотами і подяками за внесок у суспільне життя українців. Детальнішу інформацію про кандидата можно знайти на сторінці вікіпедії.

Євген Пивоваров партія Слуга Народу

Україні потрібні народні діячі, віддані країні та її народу. Діячі, які однією мовою спілкуються з людьми поза корумпованою системою. Зе!Команда наголошує: “Ми не словом, а ділом доводимо нашу відданість демократії. І нам доводиться боротися з узурпацією, яку сьогодні розпочав український парламент на замовлення певних політиків, яким дуже не хочеться відповідати за скоєне. Сподіваємося, у нових політичних сил буде інший спосіб політичної поведінки”.

Кандидат від 175 округу Євген Пивоваров

Основними цінностями Євгена Пивоварова, якими він керується в політичному, соціальному, економічному житті, є добробут і благополуччя людей. Треба розуміти, що здоров’я людини — капітал громад. “Ми всі рівні перед законом. В своїй програмі я прямую до максимальної чесності, надання соціальних гарантій, освіченої нації, прогресивної економіки та безпеки в кожному домі”, — акцентує кандидат.

Згідно з програмою й загальними пріоритетами Євген Пивоваров працює над систематизацією процесів. Вже зараз вирішується питання ремонту дорог на рівні інфраструктури, а далі масштаби країни — відновлення промисловості, медичні й освітні реформи, екологічні питання.

Політики нового покоління, зокрема Євген Пивоваров, прагнуть поділитися своїми навичками й досвідом, впроваджувати прогресивні напрацювання на Харківщині та по всій Україні. Для цього, за їх словами, нам потрібне не перезавантаження, нам потрібно перевстановлення системи.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии