Професійні фотоепілятори від компанії Alvi Prague: висококласні пристрої для очищення шкіри

Апарати для фотоепіляції активно використовують у салонах краси, медичних центрах, косметологічних кабінетах. За допомогою цього професійного обладнання фахівці ефективно та безболісно прибирають небажане волосся зі шкіри клієнтів, тож роблять їх більш доглянутими та красивими. Процедура фотоепіляції особливо популярна у дівчат у теплу пору. Адже вони готуються до відпочинку на пляжах і в спекотних країнах.

Авторитетним європейським виробником косметологічного обладнання для очищення, лікування та омолодження шкіри вважається компанія Alvi Prague, яка розвивається з 2009 року. Замовити висококласний фотоепілятор пропонуємо на офіційному сайті. Всі пристрої на 100% відповідають заявленим експлуатаційним характеристикам і вирізняються чудовою якістю.

У чому проявляються важливі переваги професійних фотоепіляторів Alvi Prague?

Апарати для фотоепіляції від європейського виробника застосовують у косметології вже протягом багатьох років. Їх купують для професійного використання в США, Європі та нашій країні тисячі салонів і центрів краси, приватних клінік, SPA комплексів.

Фотоепіляція вважається дуже ефективним способом видалення волосся. Адже пристрої генерують світлові імпульси, які нагрівають певну ділянку шкіри. У ній утворюється велика кількість тепла, яке руйнує волосяний фолікул.

Фотоепілятори вирізняються багатьма експлуатаційними перевагами:

  1. Обладнання розроблене інженерами та вченими. Фахівці враховували побажання косметологів і клієнтів салонів краси, коли створювали пристрої.
  2. Фотоепілятори характеризуються ергономічним дизайном. Апаратами зручно користуватися. При цьому пристрої оснащені різними корисними функціями, зокрема системою охолодження.
  3. Апарати використовують для видалення волосся різних типів, зокрема молодого та сивого.
  4. Користувач може регулювати інтенсивність випромінювання. У підсумку обладнання застосовують для фізіотерапевтичного лікування та розв’язання різноманітних проблем шкіри пацієнта, зокрема для видалення судинної сіточки, усунення запальних процесів, боротьби з пігментними плямами.
  5. Апарати генерують кілька видів енергії, зокрема інтенсивні імпульси (IPL) і високочастотний струм (RF) з ефектом ліфтингу.

Фотоепілятори від європейського виробника Alvi Prague дбайливо впливають на шкіру та не залишають опіків. Після процедури не з’являються побічні ефекти, а місце впливу швидко відновлюється.

Де замовити висококласні апарати для фотоепіляції?

На сайті alvi-prague.ua представлені висококласні фотоепілятори різної функціональності. У каталозі — тільки сертифіковані пристрої європейської якості.

На кожен апарат Alvi Prague поширюється гарантія 2 роки.

Замовити обладнання можна за вигідною ціною та з доставкою в будь-яке місто.

Комментарии