Поліцейські затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі

28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Наразі він затриманий за участі спецпризначенців. Про це повідомили у Національній поліції.

Найближчим часом суд обере підозрюваному запобіжний захід – слідство за погодженням з прокуратурою клопоче про обрання тримання під вартою.

Окрім того, за місцем мешкання фігуранта пройшли обшуки, у результаті яких було вилучено, попередньо, наркотичний засіб та зброю. За результатами слідчих дій слідством додатково внесені відомості до ЄРДР за фактом незаконного зберігання зброї та наркотиків (за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України).

Також за фактом побиття ветерана поліція проводить розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 4 ст. 189 (вимагання), за якими фігуранту оголошено про підозру.

Нагадаємо, у місті Сміла Черкаської області місцевий “кримінальний авторитет” Вадим Долотенко побив військовослужбовця Анатолія Гончаренка та змусив його просити вибачення за публікацію в соціальних мережах.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии