Палаючі будиники, дрон влучив у цивільне авто: наслідки останніх обстрілів Харківщини (Фото)

Протягом доби військові рф наносили удари по населеним пунктам Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів. Дві людини отримали поранення. По це повідомив начальник поліції регіону Володимир Тимошко.

Так, учора ворожий FPV-дрон влучив в автівку у Вовчанську. Отримав поранення цивільний чоловік.

В результаті влучання ворожого FPV-дрону по селу Вільхуватка Куп’янського району сталось займання сухостою на відкритій ділянці.

Ракетним обстрілом Х-38 пошкоджено інфраструктурний об’єкт у селищі Куп’янськ-Вузловий.

Внаслідок артилерійського обстрілу з РСЗВ “Град” по селу Кутьківка Куп’янського району травмовано цивільну жінку. Пошкоджено приватне домоволодіння.

Крім того, росіяни вдарили ракетою Х-38 і чотирма КАБ-250 по селу Канцедалівка в цьому ж районі.

По селу Веселе Харківського району військові рф завдали авіаудари фугасними авіабомбами.

Зафіксовано влучання ворожих боєприпасів на території садових товариств у селі Піщане Чугуївського району. В одному з дачних будинків сталася пожежа, пошкоджено будинки та господарчі споруди.

Також внаслідок ворожого обстрілу сталася пожежа у приватному домоволодінні в селі Бугаївка Чугуївського району. За межами населеного пункту сталося займання сухостою.

У селі Металівка Чугуївського району пошкоджено житлові будинки. За межами сталось загоряння сухої трави та лісової підстілки.

А сьогодні вночі окупанти завдали 8 ударів по селищу Козача Лопань Харківського району. Сталася пожежа в житловому будинку, пошкоджені приватні домоволодіння.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии