Обстріли Харківської області: горіли квартира, будинки та авто, є постраждалі

Внаслідок масованих обстрілів прифронтових населених пунктів Куп’янського району Харківської області пошкоджено приватні та багатоквартирні житлові будинки і господарчі споруди, виникло декілька пожеж. Про це повідомили в облуправліннні ДСНС і Харківській обласній прокуратурі.

Так, у селищі Ківшарівка горіла квартира у двоповерховому житловому будинку, господарча споруда та легковий автомобіль на загальній площі 40 кв. м. Отримали травми 62-річна жінка та 63-річний чоловік.

Приватні домоволодіння пошкоджено в селі Кругляківка. Отримала поранення 61-річна мешканка. Попередньо, ворог вдарив по селу з РСЗВ.

У селі Глушківка від ударів росіян загорілися дах житлового будинку та господарча споруда на загальній площі біля 100 кв. м. За попередніми даними, постраждала одна особа.

Також пожежа від обстрілу сталася в селі Піски-Радьківські Борівської громади Ізюмського району. На території одного з підприємств зайнялася будівля, що не експлуатується, і трава на загальній площі понад 140 кв. м. Постраждалих немає.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии