Нова операції ГУР на півночі Харківщини: зачистили 400 гектарів лісу і знищили майже полк окупантів (Відео)

Підрозділи активних дій Головного управління розвідки Міноборони України “Артан”, “Kraken” та Міжнародний легіон здійснили комплексну успішну операцію зі звільнення лісового масиву, розташованого на північ від села Липці Харкого району. Результат спланованих та сміливих  дій українських розвідників — захоплення батальйонного району оборони противника, знищення 3 мотострілецьких батальйонів, загону «шторм» та розвідувальної роти 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу зс рф. Про це повідомили в ГУР МО.

Також під час штурмових дій українські воїни взяли в полон чергових окупантів, що допоможе повернути з російської неволі захисників України.

Після зачистки 400 гектарів лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене та близьке до безнадійного.

Особливістю операції стало те, що вдалося завести піхоту 13 бригади НГУ «Хартія» з незрівнянно низькими втратами. Це приклад чудової співпраці професійних спецпризначенців і лінійного підрозділу.

В ГУР зазначили, що ця успішна місія створює умови для подальшого витіснення російських окупантів з півночі Харківщини.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии