Нардепу Тищенку оголосили підозру за фактом інциденту з ветераном у Дніпрі

За матеріалами Державного бюро розслідувань Генеральний прокурор України висунув підозру чинному народному депутату України Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. Про це повідомили у пресслужбі ДБР та в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою нардепа протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ. Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів.

Тищенку оголосили підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України). Офісом Генпрокурора погодив клопотання щодо обрання нардепу запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Також повідомлено про підозру ще одній особі, яка брала активну участь у протиправних діях, за ч. 2 ст. 127, ч. 2 ст. 146 КК України (катування і незаконне позбавлення волі). Продовжуються заходи з встановлення інших осіб, причетних до кримінального правопорушення. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у Дніпрі 20 червня група невідомих напала на колишнього бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра “Сина” Павлова, коли той гуляв із дитиною. На відео видно, що до цього причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка, з яким Павлов посперечався.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии