На Куп’янському напрямку росіяни зруйнували переправу, якою евакуювали мешканців

Сьогодні вночі на Куп’янському напрямку окупанти зруйнували чергову переправу, яка використовувалася в тому числі для евакуації мешканців. Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Приступаємо до її відновлення. Ворог постійно намагається бити по цивільниій, критичній для нас інфраструктурі”, – сказав Олег Синєгубов.

За минулу добу війська РФ завдали по Харківській області 45 ударів керованими авіабомбами та ракетами типу “Іскандер М”, обстріли велися по Липецькому, Золочівському та Вовчанському напрямках.

Олег Синєгубов зазначив, що пріоритетними цілями росіян є українські рятувальні підрозділи ДСНС і поліція, які, зокрема, евакуюють людей.

“Окупанти застосовують FPV-дронипостійно, намагаються знищувати нашу техніку. На жаль, під удар ворога потрапляють і цивільні громадяни, які перебувають на прифронтових територіях. Також ми фіксували випадок влучання ворожого FPV-дрона у місті Харків. Ворог не стоїть на місці і постійно розвивається. Аби протистояти окупантам ми запустили програму “Харківські крила”, в межах якої підтримуємо підрозділ CODE 9.2 з 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка – передаємо нашим військовим безпілотники Vampire та інші важкі дрони-бомбардувальники”, – розповів Олег Синєгубов.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии