На Харківський напрямок перемістили військові резерви — Генштаб ЗСУ

На Харківському напрямку ворог не припиняє наступальні дії. Станом на 14:00 росіяни здійснили 11 атак, наразі триває 2 бойових зіткнення. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Противник не припиняє спроб витіснити підрозділи Сил оборони із займаних позицій. Мав частковий успіх в районі населеного пункту Лук’янці. Просування ворога зупинено. В той же час, Силами оборони здійснюються контратакувальні дії.

Київ і Львів підтримають захисників Харківщини — передадуть військове обладнання

З початку доби вйська РФ завдали 8 авіаційних ударів в районах населених пунктів Уди, Вовчанськ, Липці, Графське та Веселе Харківської області.

У Генштабі зазначили, що для посилення військ на Харківський напрямок перемістили завчасно створені резерви. Залежно від розвитку обстановки, нарощування угруповання триватиме. Війська забезпечені необхідною кількістю засобів ураження.

З початку доби втрати ворога на Харківському напрямку становлять 97 осіб, втрати озброєння і військової техніки – 8 одиниць.

На Куп’янському напрямку українські воїни відбивають атаки в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Берестове, Харківської області; Стельмахівка, Андріївка Луганської області, де ворог намагався покращити тактичне положення. Відбулось 19 бойових зіткнень в районах Синьківки, Іванівки, Берестового, Стельмахівки, Новоігорівки та Макіївки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии