На Харківщині від обстрілів РФ загинула жінка і постраждала родина з трьома дітьми

Учора, 10 жовтня, російські окупаційні війська завдали авіаудар по селу Черкаська Лозова Харківського району. Як повідомили у пресслужбі облпрокуратури, боєприпас влучив у відкриту місцевість, пошкоджено приватні домоволодіння.

Постраждала родина. У 45-річного чоловіка та його 38-річної дружини поранення, троє їхніх дітей — 2-річна дівчинка та двоє хлопчиків віком 6 та 15 років зазнали гострої реакції на стрес.

Також учора окупанти обстріляли село Кругляківка Купʼянського району: загинула 64-річна жінка, пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди.

Крім того, рашисти обстрілювали Купʼянськ. Отримав поранення 77-річний чоловік, його доставили до лікарні. Гострої реакції на стрес зазнала жінка 69 років. У місті пошкоджено щонайменше 10 житлових будинків, господарчі споруди, авто. Попередньо, ворог вдарив по місту з РСЗВ “Ураган”.

Також учора близько 23:00 окупанти обстріляли село Баранівка Золочівської громади Богодухівського району. Пошкоджено приватні домоволодіння, електромережі тощо. Обійшлося без постраждалих. За попередніми даними, удари по селу ворог завдав з РСЗВ.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии