Харківський співак Міша Крупін вступив до лав ЗСУ

Днями артист написав в соцмережі X (Twitter): “Я доброволець”. У коментарях спитали, чи дійсно Крупін мобілізувався, на що він відповів, що вже “в процесі”.

“Сьогодні був на ВЛК, призначили обстеження. Буду тримати в курсі”, – написав Крупін у сторіс в Instagram.

“Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти і мобілізуватися. І хочу зробити це в Харкові, тому що в Харкові це інше відчуття. Ти розумієш, що маєш робити, як справжній чоловік”, – передала слова Крупіна директорка артиста Юлія, повідомило “РБК-Україна“.

“Майже місяць Міша перебуває у Харкові. Він поїхав для того, щоб допомагати, і до військових ближче їздити. Нещодавно дав два концерти, збирали на “мавік”, досі збираємо”, – додала вона.

Артисту 43 роки, він народився та виріс у Харкові. Свою кар’єру Крупін почав з музичного проекту “Дядя Вася”. Окрім цього, створював хіти для інших виконавців ( наприклад пісня “Авокадо” гурту NIKITA). На тлі повномаштабної війни РФ проти України ублічно засудив путінський режим та його агресію. Крупін допомагає ЗСУ, виступає з концертами для військових та повністю відмовився від старих пісень російською. Також є резидентом “Культурного десанту”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии