Харківська міськрада за мільйон гривень замовила проєкт реконструкції Лопанської набережної із пішоходною зоною

Департамент будівництва та шляхового господарства міськради уклав договір з ТОВ “Хорда-ЮА” на 1,04 млн грн щодо розробки проєкту реконструкції Лопанської набережної та провулку Лопанського зі створенням пішохідної зони. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, поінформували в Харківському антикорупційному центрі.

Планують витратити з бюджету 848,6 тис. грн на розробку проєкту, ще 190 тисяч – на експертизу. Проєкт має бути готовий до кінця цього року.

Зазначається, що проєктанти мають передбачити 203 метри пішохідної зони по Лопанському провулку та ще 194 метри пішохідної зони по Лопанській набережній.

ТОВ “Хорда-ЮА” заснували 23 грудня 2023 року, власником та директором є Катерина Поліванова.

Нагадаємо, що проєкт реконструкції Лопанської набережної Харківський міський голова Ігор Терехов представив у минулому році на інвестиційному форумі Kharkiv: Restart у Києві. Ця реконструкція передбачає облаштування пішохідних вулиць у місті вздовж річки. На перетині набережної з вулицею Полтавський Шлях заплановано зведено будівлю арт-галереї. На пішохідних вулицях передбачені місця з деревами та клумбами, місця для сидіння та прогулянок.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии