Харків’янин вкрав у пенсіонера з банківської картки 11 тисяч гривень: що відомо?

Наприкінці серпня 62-річний пенсіонер, який проживає в Чугуївському районі, попросив свого знайомого купити йому продуктів. 34-річний односелець погодився виконати прохання. Пенсіонер передав свою банківську картку знайомому і написав список продуктів, які необхідно купити в магазині.

Чоловік приніс продукти, але сказав, що банківську картку забув у магазині. Протягом кількох днів він із неї витратив майже 11 тисяч гривень. Про цю ситуацію розповіли в поліції Харківської області.

«Слідчі Чугуївського РУП повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України», – розповіли у поліції.

Поліцейські закликають власників банківських карток бути уважними. «У разі втрати картки одразу повідомляйте про це банківську установу й заблокуйте можливість її використання», – радять у поліції.

Комментарии