Центральний парк Харкова витратить 400 000 гривень на унітази та комплектуючі для туалетів

Комунальне підприємство “Центральний парк” оголосив закупівлю сантехнічних виробів до туалету на 403,5 тис. грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, поінформували в Харківському антикорупційному центрі.

Планується придбати 10 сенсорних змішувачів для раковин Grohe Eurosmart Cosmopolitan E 6V, 10 порційних кранів для води Grone Euroeco Cosmopolitan, 10 сифонів для раковин Kludi, 10 змішувачів для біде Grohe QuickFix Start, 10 змішувачів для кухні ColdStart Grohe QuickFix Start, 10 змивних клавіш Geberit Sigma 30, 10 змивних клавіш Grohe Skate & Skate Air, 10 змивних клавіш Grohe Skate Cosmopolitan, 10 кришок для унітазу АМ.РМ Spirit V2.0 Soft – Close, 10 кришок для унітазу Roca GAP Soft – Close.

Аукціон має відбутись 2 липня.

Нагадаємо, у 2018 році парк витратив 6,5 млн грн на реконструкцію туалету, зробивши його з акваріумом та співом птахів всередині. Щодо можливих зловживань на цій реконструкції правоохоронці відкривали та розслідували кримінальне провадження. Остання ухвала по цій справі в реєстрі датована липнем 2021 року, коли було продовжено строк досудового розслідування до 14 січня 2022 року. За два роки по справі так і не змогли провести будівельно-технічну експертизу щодо завищення цін під час реконструкції туалету.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии