Флізелінові шпалери — чудова прикраса стильного інтер’єру

Флізелінові шпалери один з найбільш популярних та зручних у роботі матеріалів для оформлення стін та стелі. Вони виготовлені на основі нетканого полотна створеного шляхом пресування целюлозних волокон. Шпалери цього типу мають стильний дизайн, міцні та екологічно безпечні.

Переваги флізелінових шпалер

Зазвичай флізелінові шпалери надходять у продаж рулонами метрової ширини — це значно полегшує стикування листів. У процесі оздоблення приміщень нанесення клейових складів на полотно не потрібно достатньо нанести клей на стіни. Після висихання шпалери добре пропускають повітря, не дають усадки, завдяки щільності та товщини добре маскують незначні дефекти поверхні.

Різновиди флізелінових шпалер

Шпалери на флізеліновій основі складаються з нижнього флізелінового шару і верхнього барвистого, який може бути виготовлений з паперу, пористого вінілу або текстилю. У каталогах флізелінових шпалер (https://decoratorskyi.com/shpaleri/shpaleri-osnova-flizelin-ocf) для зручності вибору полотна розділені на кілька класів:

  1. Шпалери з гладкою фактурою у монохромній гамі.
  2. Шпалери з вираженим рельєфним шаром та яскравим декоративним малюнком.
  3. Флізелінові шпалери під фарбування повністю виготовлені з целюлозних волокон і вже наклеєними на стіну можуть десять-п’ятнадцять разів буди перефарбовані в інший колір. Повторне фарбування зміцнює їхню структуру. Це дуже зручний варіант оздоблення кімнати для тих, хто полюбляє зміни.
  4. Шпалери зі стійким до ультрафіолету покриттям не втрачають колір, навіть тривалий час, перебуваючи на сонці.
  5. Антивандальні — піддані спеціальній лазерній обробці при високій температурі добре переносять чищення мийними засобами, мало пошкоджуються механічно, відштовхують пил та воду.
  6. Пожежобезпечні — навіть за високої температури не спалахують і не плавляться.
  7. Вологостійкі шпалери здатні не впускати вологу в глибинні шари, і перешкоджати розшаруванню та набуханню поверхонь. Вони легко витримують вологе прибирання звичайною водою і водою і спеціалізованими засобами побутової хімії, не боятися тертя і можуть очищатися губками середньої жорсткості.

Флізелінові шпалери в інтер’єрі

Шпалери на основі флізеліну можуть використовуватися в оздобленні офісних, адміністративних і житлових приміщень. Тематична, фактурна, та колірна палітра полотен настільки різноманітна, що дозволяє легко підібрати оздоблювальні матеріали під будь-який стиль декоративного оформлення.

Гладкі флізелінові шпалери для спальні зазвичай вибирають у спокійних світлих тонах з ледве помітним малюнком. Для нижньої частини стін у дитячій кімнаті можуть використовуватися шпалери з антивандальним покриттям, що не боїться вологого прибирання. У просторому залі можна наклеїти полотна з абстракцією чи яскравим орнаментом. Для оздоблення кухні, передпокою та коридору має сенс купити флізелінові шпалери з вологостійким просоченням.

Різноманітність дизайну стінових рулонних матеріалів не має обмежень, можна знайти ідеальне рішення для прикраси будь-якої кімнати незалежно від її функціонального навантаження. Замовляйте шпалери та втілюйте найсміливіші мрії в оформленні інтер’єрів.

Теги:

Комментарии