Автобусні перевезення в Німеччину

Німеччина — країна футболу, найкращих автомобілів, чудового пива, простої, але смачної кухні, відомої на весь світ педантичності, драйвової рок-музики, чудових музеїв, ідеальних доріг і гучних фестивалів. Багато чого ми не знаємо про цю багатогранну країну. Це країна, яка відкидає стереотипи. Тут живуть люди, схожі на нас, зовні стримані та нордичні, але вони також гостинні та привітні. Туристичний сезон тут триває весь рік, пропонуючи гостям можливість дослідити все найцікавіше: від традицій жителів Баварії до життєлюбства берлінців, від застиглих середньовічних містечок і мальовничих сільських пейзажів до футуристичних мегаполісів і активного життя великих агломерацій. Автобусні перевезення «Benz Express» допоможуть вам зручно, швидко й з комфортом дістатися в будь-який куточок цієї дивовижної країни. 

Тури на автобусі завжди дуже популярні, оскільки тут так багато цікавого, що життя замало, щоб все побачити та роздивитися. Дізнатися більше про пасажирські перевезення до Німеччини та забронювати місце в автобусі можна на сайті компанії «Benz Express». 

Чим мандрівники можуть зайнятися в Німеччині?

Німеччина приваблює десятки мільйонів туристів щороку, оскільки вона пропонує все необхідне для чудового відпочинку навіть найвибагливішому гостю. Красиві міста, мальовнича долина Рейну, середньовічні замки та монастирі, колорит Баварії, Шварцвальд, спокійне Балтійське узбережжя та альпійські озера — все це можна побачити в різних куточках країни. Щоб ви не загубилися в рекомендаціях, ось кілька ідей для дозвілля:

  • відвідування Берліну, щоб побачити Рейхстаг, Бранденбурзькі ворота і залишки Берлінської стіни;
  • насолодитися мистецтвом в Дрезденській картинній галереї, Мюнхенській Пінакотеці чи відвідати національний музей в Нюрнберзі;
  • здійснити прогулянки казковими вуличками Бремена або елегантного Ганновера;
  • зробити неймовірні світлини на тлі середньовічної архітектури Ґослара, Нюрнберга, Ротенбурга-на-Таубері;
  • відчути себе справжнім лицарем або принцесою в казковому замку Нойшванштайн;
  • кинути монетку й загадати бажання біля річки Ельби чи Рейнського водоспаду;
  • влаштувати власний Октоберфест в найстаріших пивних Баварії чи інших регіонах країни.

У більшості випадків німці добре знають англійську, але якщо ви живете в провінції чи сільській місцевості, ймовірність зустріти когось, хто говорить англійською, невелика. Щоб бути чемним, буде корисно навчитися базових фраз німецькою мовою.

Хоча німці дуже товариські та чуйні, туристам слід дотримуватися деяких правил. Наприклад, у Німеччині не треба жартувати про Третій рейх. Використання свастики та нацистських привітань, навіть як жарт, є незаконними. На додаток до цього слід уникати необдуманих жартів на митниці або під час будь-яких зустрічей з місцевими правоохоронними органами.

Теги:

Комментарии