Стильні садові альтанки: особливості застосування та важливі переваги

Елегантні альтанки купують для територій, які розташовані біля котеджів, приватних і заміських будинків, офісних будівель, ресторанів, кафе, торговельних приміщень та об’єктів іншого функціонального призначення. Ці легкі архітектурні споруди використовують для декорування ділянки, захисту відпочивальників і меблів від комах, опадів, сухого листя, вітру, сонячних променів, пилу. Навіси дають змогу створити затишний простір для відпочинку з сім’єю та друзями, чаювань і трапез, ділових зустрічей, спокійного проведення часу, а також для роботи.

Замовити висококласні альтанки пропонуємо в компанії TERRAHOME OUTDOOR. У колекції представлені навіси розміром від 3х3 до 3,5х12 м зі стильними фіранками та міцними опорами. Кожна альтанка садова вирізняється чудовою якістю та продуманим дизайном. У продажу — моделі нідерландського та українського виробництва для створення затишного простору біля житлових, комерційних, торгових будівель.

Як правильно вибрати альтанку: що буде цікаво знати перед покупкою?

За допомогою навісу, обладнаного легкими стінами та, наприклад, напівпрозорим дахом, можна створити комфортну зону відпочинку біля дачі, кафе, ресторану, в саду.

Як правило, альтанку підбирають під стиль екстер’єру будинку і під загальний ландшафт.

Під час вибору архітектурної споруди для ділянки важливо враховувати такі моменти:

  1. Альтанки випускають для різних цілей: для захисту невеликих басейнів або вуличних меблів, для облаштування місця для відпочинку, для створення робочого місця в саду.
  2. Багато моделей споруд, представлених у продажу в компанії TERRAHOME OUTDOOR, обладнані поворотними ламелями. З їхньою допомогою можна регулювати рівень освітленості.
  3. Альтанки комплектуються стінами, зробленими з міцного та безпечного матеріалу, стійкого до впливу вологи. Ось тому внутрішній простір буде захищений від пилу, вітру, комах, дощу, потрапляння листя.
  4. За допомогою навісу можна заховати технічні приміщення, сміттєві баки та інші конструкції на ділянці.

Перед купівлею красивої альтанки краще отримати допомогу кваліфікованого фахівця, який допоможе підібрати конструкцію спеціально під стиль екстер’єру, розміри ділянки та під умови використання.

Де замовити висококласні альтанки для свого саду та якісні вуличні меблі для кафе, ресторанів, заміських баз відпочинку?

Компанія TERRAHOME OUTDOOR спеціалізується на продажу альтанок і вуличних меблів від найкращих світових виробників.

У каталозі представлені моделі альтанок, випущених під брендами Terrahome і SUNS. Товари на 100% відповідають заявленим експлуатаційним характеристикам.

На сайті terrahome.com.ua розміщений каталог, в якому представлені преміальні вуличні меблі, аксесуари, освітлювальні прилади, обігрівачі та інші пристрої для створення затишних просторів для відпочинку.

Теги:

Комментарии