“Клуб Сімейного Дозвілля”: цікаві друковані видання на різних мовах для всіх

ksd_news.jpg

Незважаючи на те, що Інтернет стрімко увірвався в життя сучасних людей, витіснивши популярні види дозвілля, справжні книголюби залишилися віддані паперовим виданням. Сьогодні в мережі можна знайти практично будь-які наукові чи художні твори, представлені в електронному вигляді. Але тільки шелест сторінок здатний створити особливу атмосферу, занурити в світ вигаданих героїв. Саме тому сьогодні не припиняють свою корисну роботу багато видавництв, одним з визнаних лідерів серед яких є “Клуб Сімейного Дозвілля“. На сьогодні компанія випустила понад 150 млн. примірників друкованої продукції, серед якої безліч книг надрукованих російською, українською та іншими мовами.

Великий асортимент популярних публікацій

Щорічно компанія пропонує читачам ознайомитися з більш ніж 700 новинками друкованої продукції, серед якої можна знайти цікаву художню і корисну навчальну літературу. В асортименті присутні будь-які стилі, жанри і напрямки. Багато відомих і молодих письменників видають свої твори за допомогою «Клубу Сімейного Дозвілля».

Компанія володіє ексклюзивними правами на публікацію популярних бестселерів The New York Times. Шанувальникам творів, випущених у видавництві, надається унікальний шанс ознайомитися з кращими шедеврами світової літератури, надрукованих в найбільш повній та актуальній редакції.

Багато творів, що вийшли зі стін видавництва, відзначені престижними преміями, є номінантами різних конкурсів. Серії книг користуються популярністю серед любителів захоплюючого і цікавого читання незалежно від статевої приналежності, статусу і віку людей.

Вигідні умови придбання книг для членів “Клубу Сімейного Дозвілля”

Видавництво запрошує всіх бажаючих долучитися до участі в Клубі. Його членами є люди, які люблять читати і регулярно замовляють друковану продукцію. Кожному учаснику видається карта, яка підтверджує його членство, а також надається можливість купувати книги на 20% дешевше. Серед додаткових переваг – участь в розіграшах призів і ексклюзивних акціях.

Кожен квартал члени Клубу отримують барвисті каталоги, за допомогою яких можна ознайомитися з новинками друкованих видань і товарів. Також всім учасникам регулярно відправляються на електронні адреси (які вказуються при реєстрації) розсилки з унікальними пропозиціями (акції з промокодами або бонуси, що дозволяють суттєво економити на покупках цікавих книг від видавництва).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии