Лазертаг та пейнтбол у львівському клубі “BNB”

Львівський клуб активного відпочинку запрошує усіх бажаючих зіграти у популярну гру – lasertag, яка імітує справжні бойові дії та відволікає від турбот та повсякденних справ. Це дуже гарна можливість активно та весло провести час у компанії друзів та родичів, отримати адреналін та яскраві емоції. Ціна на гру доступна, а задоволення гарантовано, в неї можна зіграти, як з іншими дітьми, так й з дорослими.

Переваги та особливості гри «Лазертаг» у Львові

Година гри у лазертаг у львівському клубі коштує 180 гривень, а додаткові півгодини – 70 гривень. Ця гра дуже схожа з пейнтболом та страйкболом, але має свої риси та особливості, серед яких наступне:

  • можливість згуртування різних людей в єдину команду для досягнення однієї мети;

  • ігрова зброя дуже схожа на справжню по всім параметрам та вазі;

  • обмежена територія максимально наближена до реальних подій;

  • великий перелік сюжетів, як з відомих комп’ютерних ігор, так й вигаданих сценаріїв;

  • звукове супроводження та вібрації як у справжній зброї;

  • не має обмежень ні за віком, ні за станом фізичної підготовки.

Чесність лазертаг гарантується завдяки максимальній точності лазерного прицілу, тому кожен гравець зможе не тільки насолодитися грою, а й відчути себе справжнім стрілком. Відчуття наближені до реальності завдяки сучасному обладнанню та зброї, яка повністю відповідає європейським та українським стандартам.

Після закінчення гри у лазертаг кожен гравець може детально ознайомитися з кількістю точних пострілів та влучень у суперника. На дистанцію дії лазеру не впливає сила вітру та інші погодні фактори, тому гарантоване точне попадання в ціль. Ця гра дуже популярна у всьому світі, вона динамічна та цікава, може проводитися на природі або в окремому приміщенні.

Доступні ціни на ігри у Львові

Львівські ціни на пейнтбол у клубі активного відпочинку демократичні, а позитивні емоції та гарний настрій гарантуються кожному. На офіційному сайті в інтернеті можна детально ознайомитися з розцінками на всі види гри, наприклад, пакет «Обмежений» для дорослих та дітей у будні коштує 180 гривень за одну годину.

В пакет послуги входить інструктаж від професійних робітників клубу, робота судді, заправка балонів повітрям та кульки, а також оренда камуфляжу. Дитячий пейнтбол коштує 250 гривень за дві години та включає інструктаж, суддівство та 200 кульок. Базовий пакет для дорослих коштує 260 гривень, а для дітей – 250 гривень, єдиний тариф діє як у будні, так і у вихідні та свята.

Можна грати зі своїми кульками, в цьому випадку вартість складає 400 гривень за дві години. Для пакета «Необмежений» передбачено необмежена тривалість гри на протязі усього світового дня, з видачею кульок у розмірі 500 штук. Слід зазначити, що пакети «Базовий» та «Необмежений» передбачають видачу спеціальних дисконтних карт, які дають знижку на участь у грі. К додатковим послугам клубу відноситься оренда кульок (100 штук за 80 гривень), мангалу та альтанки на певну кількість людей.

Теги:

Комментарии