Якісний сухий корм OptiMeal для котів – суперпреміальне харчування для зміцнення імунітету

 

Коти – активні та допитливі тварини, які постійно досліджують навколишній світ. Для зміцнення їх імунітету, для їх краси та здоров’я під брендом OptiMeal випускається суперпреміальне харчування. До складу кожного раціону входить унікальний імунний комплекс Immunity Support Mix, який захищає домашнього улюбленця від впливу різних негативних факторів. Склад кормів розробили провідні ветеринари та вчені.

Харчування виготовляється тільки з високоякісних компонентів і включає різні вітаміни, м’ясні інгредієнти, натуральні антиоксиданти. Компоненти, які входять до складу кормів OptiMeal, дозволяють підвищити природні сили котів, захистити здоров’я літніх домашніх улюбленців, а також підтримати здоров’я тварин під час хвороби чи стресу, після вакцинації.

Замовити смачні та корисні корми optimeal пропонуємо в спеціалізованому інтернет-магазині PETSLIKE.NET. В асортименті представлене харчування для кошенят, для стерилізованих тварин, для котів із чутливим травленням, а також унікальні беззернові раціони для дорослих домашніх улюбленців. Безкоштовна доставка продукції – в Києві, Харкові, Одесі та інших містах при оформленні замовлення на суму більше ніж 250 грн.

petslike.net_.jpg

Чому вигідно купувати корми в інтернет-магазині PETSLIKE.NET?

В інтернет-магазині PETSLIKE.NET до кожного покупця – тільки професійне та доброзичливе відношення. Доставка продукції здійснюється по всій країні. Інтернет-магазин відправляє товари через перевірену транспортну компанію. В асортименті PETSLIKE.NET також представлені корми від інших відомих і авторитетних виробників.

Продукція продається за об’єктивною ціною. Адже інтернет-магазин безпосередньо співпрацює з виробниками та постачальниками кормів. Актуальна вартість вказана біля кожного товару.

На сайті petslike.net вказані телефони, за якими ви можете поставити будь-яке запитання спеціалісту інтернет-магазину PETSLIKE.NET. Менеджер відповість на запитання і допоможе підібрати високоякісний корм OptiMeal спеціально для вашого домашнього улюбленця.

Теги:

Комментарии