Якісні ортопедичні ламелі для ліжок від інтернет-магазину artkone.com.ua

 

Гарний сон – це запорука здоров’я і чудового настрою на цілий день. Якість і тривалість відпочинку в ночі сильно залежать від зручності ліжка чи дивану. Ось чому місце для сну повинне бути комфортним, забезпечувати правильне положення хребта, розслабляти м’язи. Ортопедичними властивостями відрізняються ліжка, каркас яких зроблений із дерев’яних ламелей. На каркасі розміщують матрац. Якісні ламелі характеризуються оптимальною гнучкістю та достойною міцністю, тому людина під час сну відчуває себе зручно.

Ламелі від перевіреного виробника представлені в інтернет-магазині artkone.com.ua. Ці пластини зроблені із висококласного матеріалу та відрізняються ортопедичними властивостями. Для виготовлення виробів здебільшого використовують бук, який нормально пропускає повітря, відрізняється високими показниками гнучкості та міцності. Каркаси, виготовлені з бука, прослужать власникові протягом багатьох років.

Чому вигідно купувати продукцію в інтернет-магазині artkone.com.ua?

В асортименті інтернет-магазину – ламелі різного розміру. Наприклад, є вироби довжиною 600 мм, 800 мм, 1500 мм. Пластини використовують для виготовлення диванів, одно та двоспальних ліжок, розкладачок та інших меблів, які служать для відпочинку. Їх ще купують для ремонту диванів і ліжок.

В асортименті інтернет-магазину artkone.com.ua також представлені опори та кріплення для ламелів. Їх підбирають спеціально під товщину та ширину пластин.

artkone.jpg

Ламелі продаються за розумною ціною, тому що інтернет-магазин безпосередньо співпрацює з виробниками. Доставка продукції здійснюється по всій країні. Товари відправляються покупцеві через перевірену транспортну компанію.

На сайті artkone.com.ua опублікований каталог. З асортименту ви обов’язково підберете продукцію спеціально для своїх меблів. Якщо у вас з’являться актуальні питання, пропонуємо їх задати менеджеру за будь-яким телефоном, розміщеним на сайті.

Теги:

Комментарии